Tripla macskanyelv TRIP

egyedi ár

Tripla macskanyelv TRIP

A termék nem kapható

Gerbeaud Emil, mint chocolatier, azaz csokoládé-készítő mester honosította meg Magyarországon a macskanyelvet. A kiváló minőségű csokoládét eredeti macskanyelv formába öntjük, így születnek meg a több, mint 120 év hagyományra visszatekintő békebeli macskanyelv csokoládé desszertek. Tej, ét és fehércsokoládé ízekből összeállított válogatás. Szavatossági idő: gyártástól számított 8 hónap. 132 gr

Cikkszám:
AP5772-TRIP
Termék színe:
-
Termék mérete:
285×90×65 mm
Ajánlott termékek
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek