Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Egér, egéralátét

Gondolta volna, hogy egy egérpaddal meg tudja tisztítani a képernyőjét? Szuper reklámajándékot kínál az 1001reklámajándék webáruháza, amiből cége bátran bevásárolhat!

Többfunkciós egérpad

Az 1001reklámajándék oldalán megtalálja a mikroszálas anyagból készült egérpadot, mely képernyőtisztító kendőként és csúszásgátló alátétként is használható.

Azonban, ha kollégái a kerek egérpadot kedvelik inkább, a szilikonból készült egérpaddal is találkozik kínálatunkban. Számos típusú egéralátétet találhat a webáruházunkban. Van szublimációs egérpad poliészter felülettel és gumi aljjal, avagy szublimációs egérpad kaucsukból és spandexből is.

Az egérpad teljes felülete digitálisan emblémázható, így akár vállalat fotói is rátehetők. Az influenza időszakában fontos lehet a felületek tisztántartása. Erre ott van a Walin antibakteriális egérpad, amely antibakteriális poliészter anyagból készült, szilikon csúszásgátló talppal.

Amennyiben nagy számban szeretne egeret rendelni, ajánljuk a Keita optikai egeret, amely ergonomikus optikai egér, USB csatlakozóval.

Vagy a Yoiko típusú egeret, amely mini optikai egér és USB csatlakozó jár hozzá. Ezenkívül a poliészter egérpadot szilikon alappal és párnázott csuklótámasszal szállítjuk.

Rendelje meg kedvenc egereit és egérpadokat és lepje meg kollégáit, partnereit a személyreszabható egérpadok egyikével!