Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Vonalzó, könyvjelző

Tökéletes, emblémázható vonalzót és könyvjelzőt keres a következő eseményre? A legjobb helyen jár! Az 1001reklámajándék weboldalán fából készült vonalzóink és könyvjelzőink széles kínálata közül válogathat!

A tökéletes reklámajándék

A vonalzót hosszmérésre és egyenes vonalak rajzolására szolgáló eszközként határozhatjuk meg. Egy vonalzót használnak a hossz mérésére metrikus és szokásos mértékegységekben is. A vonalzók szabványos távolsággal vannak jelölve, felül centiméterben, alul pedig hüvelykben, a vonalzóban lévő intervallumokat pedig hash-jeleknek nevezzük.

A könyvjelző egy vékony, általában kártyából, bőrből vagy szövetből készült jelölőeszköz, amellyel nyomon követheti az olvasó előrehaladását a könyvben, és lehetővé teszi az olvasó számára, hogy könnyen visszatérjen oda, ahol az előző olvasási szakasz véget ért.

Látogasson el weboldalunkra és szerezze be legújabb vonalzóját ás könyvjelzőjét! Kínálatunk széles szín és anyag palettája közül válogathat! Oldalunkon garantáltan megtalálja a számára tökéletes vonalzót és könyvjelzőt!