Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Környezetbarát toll

A toll a legklasszikusabb reklámajándék, de ezen belül igazán különlegesek a környezetbarát tollak. Az emberek számára egyre fontosabb a környezettudatos életmód, ezért környezetkímélő termékeket használnak. Környezetbarát tollainkkal nekik is kedvezhet, valamint megmutathatja, hogy vállalkozása számára fontos a fenntarthatóság.

Az öko tollak természetes, újrahasznosított és biológiailag lebomló anyagokból készülnek. A környezetbarát tollak sokféle anyagból készülhetnek, ezek közül legnépszerűbb a bambuszból, parafából, természetes fából, papírból készült tollak. Ezek mellett termékeink között megtalálhatók a búzaszalmából, búzaszárból, kukoricából és PET palackból készített tollak is, amelyekből remek emblémázott reklámtollak készíthetőek. A rózsafából, bükkfából készített elegáns céges tollak, pedig már igazán magas értéket képviselnek. A tollakhoz kapható díszdobozok szintén újrahasznosított anyagokból készülnek.

A környezetbarát tollak sokféle színben elérhetők webshopunkban, biztosan megtalálja a vállalkozása számára legmegfelelőbb reklámtollakat. Kérjen egyedi ajánlatot emblémázással együtt és ajándékozza meg vásárlóit vagy üzleti partnereit jó minőségű környezetbarát tollakkal.