Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Óra

Célcsoportját képezzék a gyerekek, vagy a felnőttek ebben a kategóriában minden korosztály és minden nem számára találhat megfelelő reklámajándékot, hiszen termékpalettánk széles és változatos.

Egy modern fali óra a ház minden helyiségben jó szolgálatot tesz, de nem csak ott állja meg helyét. A karórák is közkedveltek, mára pedig nem csak funkciójuk miatt viselik őket, hanem kiegészítőként is előszeretettel hordják. Abban az esetben, ha vállalkozása kapcsolódik a konyhai teendőkhöz válassza erre a célra megfelelő terméket és lepje meg vele az ajándékozott személyeket. Fontos, hogy nagy tételben gondolkodjon, hiszen néhány darabos rendelést nem áll módunkban teljesíteni. Mint minden termékünkre, úgy természetesen az alábbi kategória termékeire is egyedi igényeinek megfelelően készítjük el a feliratozást, valamint a logózást.

Az üzleti kapcsolatok ápolása, az apró gesztusok partnereink, munkatársaink és adott esetben vásárlóink felé hosszú távon fontos részét képezik egy jól működő vállalatnak. Ezen kapcsolatok ápolásának egyik legjobb módja lehet a reklámajándék. A széles termékkínálatának köszönhetően biztosan megtalálja azt, ami leginkább tükrözi cége arculatát.

Ugye Ön sem szeretne olyan tárgyat ajándékozni, ami csak a szekrény alján porosodik, majd a szemétben landol? Válasszon reklámajándékba óráink közül és az ajándékozott személyek biztosan előszeretettel helyezik ki otthonukba, vagy hordják majd azt.