Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Tollszett

Az önálló tollak mellett termékeink között megtalálhatók a több tollból vagy tollból és egyéb kiegészítőkből álló tollszettek is. Kínálatunkban az olcsóbb toll készletektől a prémium minőségű, drágább tollszettekig sok lehetősége van a választásra. A toll készletekben a tollak mellett kiegészítőként fellelhetők töltőceruzák, tokok, kulcstartók, pótbetétek, füzetek és tolltartók is. Emellett sok készletben a tollhoz elegáns díszdoboz, ajándékdoboz is kapható.

A ceruza készletek a gyerekek számára lehet értékes ajándék, míg a golyóstoll készletek a felnőttek számára lehet jó reklámtoll. A prémium minőségű tollkészletek üzleti ajándéknak kiválóan alkalmasak, ha szeretnénk megajándékozni üzleti partnereinket vagy kapcsolatot építeni üzletfelünkkel. Ezen kívül egy céges tollal megajándékozhatjuk a munkatársakat is, ha szeretnénk jutalmazni őket teljesítményük, hűségük vagy bármilyen ünnepi alkalomból.

Többféle stílusban és áron kaphatók, így könnyen megtalálhatja a költségvetésének megfelelőt. Nyűgözze le vásárlóit, partnereit, munkatársait gravírozható toll készletekkel és közben népszerűsítse márkáját! Kérjen egyedi ajánlatot az Önnek tetsző termékekre!