Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Emblémázási módok

TAMPONNYOMÁS
Ívelt, nehezen elérhető, sík, apró részleteket is visszaadó rugalmas technológia a tamponnyomás. Toll, kulcstartó, játék, számológép, öngyújtó, órára stb. szokták alkalmazni.
 

SZITANYOMÁS
A szitanyomás pamut, vagy nagyobbrészt pamut (70% pamut, 30% PES) alapanyagú textilekre történő minta, ábra illetve felirat felvitelére alkalmas technológia. A termék árát elsősorban a felvinni kívánt ábra színeinek száma és mérete határozza meg. A legnagyobb nyomható ábra mérete 60*80mm
 

TRANSZFERNYOMÁS
Normál, durva és nehezen emblémázható felületre ajánlott technológia. Pl. póló, táska, szatyor, sapka, munkaruha nyakpántra. fólianyomás Bőr, műbőr és papír termékekre, kisebb méretű, fényes feliratok kivitelezésére alkalmas technológia.
 

VAKDOMBOR-NYOMÁS
Bőr termékekre, kisebb méretű, festés nélküli, diszkréten elegáns feliratok kivitelezésére alkalmas eljárás.
 

HÍMZÉS
Elegáns feliratozási mód, melyet leggyakrabban a drágább, jó minőségű textiltermékekhez igényelnek megrendelőink. Így készíthetők el a pólók, szabadidőruhák, sapkák, törölközők feliratai.
 

GRAVÍROZÁS
Fémből készült tárgyaknál alkalmazott hagyományos emblémázási technológia.
 

LÉZERGRAVÍROZÁS
A lézeres feliratozás során az anyagot fizikailag nem érintő lézer fénysugár égeti meg. Ez az égetés egyszerű színelváltoztatástól, a mély beleégetésig vagy terjedhet. Lézerrel olyan pontosságú és felbontású jelölésekre van mód, amelyeket más technológiával nem lehet megvalósítani.
 

HOMOKFÚVÁS
Tetszőleges grafikák homokfúvásával, egyedi dekoráció készíthető üvegre, fémre, műanyagra, melyekhez vállaljuk a minták megtervezését is.