Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Kávés, teás kiegészítő

Nuez diótörő készlet

MI-MO6648-40 Nuez diótörő készlet

7143 Ft+ÁFA (listaár)
a
Készleten

Nagy tea kedvelők a munkatársak? Esetleg kávé nélkül Náluk nem is indul be a nap? Szeretik az újdonságokat és a különleges dolgokat vagy éppen a stílusos kiegészítőket?

Az 1001reklámajándék webáruházában mindent megtalál kollégái számára. A webáruház kínálatában megtalálja a legkreatívabb teafiltereket, hiszen digitálisan nyomott papír borítással is lehet rendelni a webáruházból. Megtalálja a szilikon és rozsdamentes acélból is vásárolhat teatojást, a tetején díszítéssel. Csodás fehér kerámia eszpresszó bögrét is vásárolhat, rozsdamentes acélból készült cappucino elkészítéséhez ajánlott sablon formát, amelynek segítségével a hab tetejére szép formákat alkothatsz, akár karácsonyi motívumokat is megjeleníthet a karácsonyi kávékon, az adventi időszakban. Ha kiegészítőt vásárolna szokásos kávézásaihoz a munkatársakkal, válasszon szebbnél szebb bögréket, csészéket, kapszulatartót a Gustotól, rétegelt diófából.

Ha igazi teás a társaság és a hideg időben egyre több teát szürcsölgetnének? Szerezze be még ma teáskészletek egyikét, válasszon bögre szettet, vagy a teatojások mellett teáskannát vagy teadobozt!