Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Cukorka

Édes élmény, mert a cukorkát mindenki szereti!

Lepje meg kollégáit vagy vásárlóit egyedi céges ajándéktárgyakkal, hogy garantált legyen a siker! A cukorka számos szempontból nagyszerű választás lehet, hiszen a felnőttek és a gyerekek egyaránt szeretik. Legyen szó egy céges rendezvényről, kiállításról, vagy éppen egy vásárlás mellé járó ajándékról. Az embléma a cukorkák dobozán is elhelyezhető, így még könnyebben oda szegezi a tekinteteket.

 

Hogyan készül?

Miután felvette velünk a kapcsolatot a következőket szükséges egyeztetnünk. A termék/termékek pontos megnevezése és a szükséges darabszám. Felhívjuk figyelmét, hogy reklámajándékainkból kizárólag nagyobb mennyiség rendelésére van lehetőség. Kisebb tételt, mindössze néhány darabot nem áll módunkban elkészíteni. Ezt követően szükség lesz a terméken elhelyezni kívánt logóra, valamint a minta pontos helyére a tárgyon.

 

Tegye egyedivé cégét egyedi ajándéktárgyakkal! Reklámajándékokkal!

Amennyiben Ön saját céggel rendelkezik szüksége lehet a jó kapcsolatokra partnereivel, kollégáival és vásárlóival egyaránt. Ezen jó kapcsolat ápolására nagyszerű megoldás lehet egy a cég emblémájával ellátott reklámajándék. Mert az ajándék az egyik leghatásosabb marketing eszköz és mindenki szereti őket.

Az 1001 Reklámajándék kínálatában számos kategória több száz terméke küzöl válogathat.