Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Kötény

Ötletes és praktikus ajándék egyben!

 

A kötények kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a vállalat könnyen megjelenjen az ügyfelek emlékezetében, mivel azokat általában a konyhában, az étkezőben vagy éppen a grillpartik során használják. Az emblémázható kötények széles körben használatosak éttermekben, kávézókban és bárokban is, ahol a dolgozók hivatalos viseletként használják azokat. Az ilyen típusú kötények könnyen felismerhetővé teszik a vállalat munkatársait, és hozzájárulnak a brand ismertségének növeléséhez.

 

Teljesen a vállalat igényeire szabható

 

Az emblémázható kötények kiváló lehetőséget kínálnak a cégeknek arra, hogy egyedi megjelenést adjanak az ajándékoknak. Az embléma színeit és stílusát a cég saját designjához igazíthatja, így megteremtve az egyediséget és felismerhetőséget. Az emblémázott kötények nem csak a cég nevét és logóját hordozzák magukon, hanem akár egy-egy üzenetet is közvetíthetnek az ügyfelek felé.

A kötények sokféle méretben és színben elérhetők, így minden cég megtalálhatja az igényeinek és a márkaidentitásának megfelelő opciót. Az anyagok is eltérőek lehetnek, a könnyebb pamut kötényektől kezdve egészen a vízlepergető és mosható poliészter kötényekig, amelyek könnyen tisztíthatók és tartósak.