Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Toll tok

A kollégáknál visszatérő probléma, hogy a táskájukban lévő toll kiszárad, elveszik a kupakja, vagy csak szimplán eltűnik? Létezik megoldás! Szerezze be most legújabb tolltokját és könnyítse meg a mindennapjait! A kiszáradt tollak korszaka már a múlté!

Irodistáknak tökéletes reklámajándék

A tolltokban pontosan két toll fér el. Ezek a termékek rendkívül praktikusak lehetnek a mindennapokban, hiszen, ha ebben a tokban tároljuk a tollunkat, akkor szinte pillanatok alatt megtalálhatjuk a táskánkban. A termék másik hatalmas pozitívuma, hogy meggátolja a tollunk kupakjának eltűnését, így ezzel a tollunk kiszáradását is megakadályozza.

Széles kínálatunkban megtalálhatóak a fából, műanyagból, szövetből és bőrből készült toll tokok is. A termékek színskálája pedig széles palettán mozog, így minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelőt. Emblémázható kivitelben a rendezvények sláger reklámajándéka lehet!

Látogasson el weboldalunkra és tegye kényelmesebbé a kollégák munkáját tolltok használatával!  Az 1001reklámajándék weboldalán garantáltan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb darabot!