22 1001 Reklámajándék - Irodaszerek, számológépek
Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Számológép

Lenyűgözi a számok világa? Vásárlói örülnének egy repi ajándék számológépnek? A munkája során fontos, hogy mindig kéznél legyen egy profin működő számológép? Lepje meg magát vagy kollégáidat, esetleg ügyfeleidet egy különleges számológéppel! Nálunk a 8 és a 12 számjegyes modelleket is megtalálható, az egyszerűbb dizájntól a stílusosabb, szebb kivitelezésig. Egy bizonyos színt keresel? Rengeteg szín közül válogathat, hiszen kínálatunkban elérhetőek többek között a kék, fehér, fekete, ezüst, és natúr-barna árnyalatai is.

Elérhető márkáink között szerepel a vízzel feltölthető, galvánelemmel működő Ozone számológép, a Dubrovnik napelemes számológép, illetve a természetesebb irányt kedvelők nagy örömére a Greta bambusz számológép is, mely kiváló ajándék lehet szép és ízléses megjelenése miatt.

Az alacsonyan árkategóriában keresőknek a legjobb választás az egyszerű Luppis vagy Roll számológép, viszont akik egy kicsit komolyabb számológépre vágynak, egyedi megjelenéssel, úgy a Nebet számológépei, harsány színeivel remek választásnak bizonyulnak.  Mindig jól jön ha kéznél van egy számológép otthon, az iskolában vagy a munkahelyen. Segítségükkel gyors választ kaphatunk az otthoni költségvetés számítása esetén vagy munkák során, amikor azonnali válaszra van szükségünk.