Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Thermo bögre és termosz

Egy thermo bögre vagy éppen egy termosz remek reklámajándék lehet, hiszen az ember mindig magával viszi, az irodába vagy éppen utazásra.  Egyszerű és praktikus megoldás nyáron és télen is, mivel a hideg italokat sem engedi a különleges kialakításának révén felmelegedni. Lepje meg ügyfeleit egy egyszerű, de annál hasznosabb kis ajándékkal!

További kiegészítők is elérhetőek webáruházunkban, mint például az emblémázható bögre, illetve már magával a markolattal is egyedivé teheti bögréjét, termoszát. Thermo bögre markolatok és fedelek, különféle színekben tárolózsákok termoszának a nagyobb védelem érdekében. További elérhető termékeink között szerepelnek hideg - meleg párnák, melyek borogatásra, gyógyszermentes fájdalomcsillapításra használhatóak, üveg és rozsdamentes acél thermo bögrék, valamint üvegpalackok.

Termoszaink anyagát tekintve széles termékpalettával rendelkezünk, hiszen acél, műanyag, rozsmentes acél, üveg, illetve bambuszfa borítású termékeket is találhat oldalunkon különféle űrmértékben. Ha bögre feliratozást, nyomást szeretne kérni akkor jó helyen jár. Amennyiben kisebb, de mégis hasznos ajándékot keres, úgy ebben a kategóriában biztosan megtalálja a számára leginkább megfelelő terméket. Nézzen szét kínálatunkban és kérjen ajánlatot.