Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Játék

Fa jojó

GO-2555-11 Fa jojó

274 Ft+ÁFA (listaár)

A játékok mindig is népszerűek voltak, függetlenül attól, hogy a célcsoport gyerekek vagy felnőttek, biztosak lehetünk benne, hogy az ajándékozottak örömmel fogadják majd ezeket az ajándékokat.

A célcsoportnak vagy az alkalmazottaknak olyan játékokat ajándékozni, amelyek segítenek az elmének a munka közbeni kikapcsolódásban és a stressz csökkentésében, hozzájárulhat az általános jólétéhez, amely fontos a hatékony munkavégzéshez és a produktivitáshoz.

A játékok jó lehetőséget nyújtanak az ügyfelekkel és a partnerekkel való kapcsolatok és az üzleti kapcsolatok erősítésére, az ismeretségi kör bővítésére.

Ha egy cég szórakoztató és kreatív ajándékot keres partnereinek és ügyfeleinek, akkor az egyik lehetőség a reklám lufi, amelyek egyedi tervezéssel, saját logóval, felirattal és színválasztással is elkészíthetők.

A reklám léggömb különösen alkalmas az események, ünnepek és rendezvények dekorációjára, valamint a figyelemfelkeltésre, miközben vidámságot és jó hangulatot teremtenek. A repi lufik könnyen testreszabhatók a cégek színeivel és logójával, és az ügyfelek szívesen hordozzák őket a kezükben vagy felfújva helyezik el őket a rendezvény helyszínén.

A lufik számos előnnyel rendelkeznek, mint reklámajándékok. Könnyűek és könnyen szállíthatók, így nagy mennyiségben is beszerezhetők. A termékek olcsók, de mégis nagy hatást gyakorolnak a vevőkre. Emellett a céges rendezvényeken, konferenciákon, kiállításokon is nagyon jól mutatnak és az ügyfelek könnyen emlékeznek majd a cég nevére.