Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Sportszer

Olyan reklámajándékot keres melynek a sportoló vásárlói biztosan örülnének? Vagy csak szeretne egy-két sportszert beszerezni, ami még hiányzik gyűjteményéből? Nálunk a kisebb nagyobb sportszereket, mint egy egyszerű emblémázható síp, ugrálókötél, mind megtalálja, illetve frizbi nyomást is kérhet egyedi logóval.  Továbbá különféle labdajátékok mind mind megtalálhatóak nálunk, többek között a nagyobb felszerelések is, mint jógamatracok, összehajtható futball kapuk vagy fitness szettek.

Költséghatékony megoldást jelenthet a neon pánt reklám választása, hiszen egyedi logóval, emblémával ellátható, viselése közben pedig mindig jól látható helyen lesz, ami remek reklámot biztosít majd Önnek.

Akár otthoni vagy a konditermi edzéshez keres termékeket, nálunk megtalálja, amit keres!  Fitness erősítő kötelek, edzőstáskák, jógakellékek, súlyzókészletek és még sok más kiegészítő terméket találhat nálunk. Sporttörölközök, csuklószorítók és lépésszámlálók is elérhetőek webshopunkban. Kérjen egyedi ajánlatot!

Termékeinket remek ár-érték arányban kínáljuk, gyors kiszállítással dolgozunk. Mire vár még? Szedje össze a szükséges kiegészítőként és élvezze a reklámajándékok előnyeit!