Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Hangszóró

AN-AP802520 Any radio

1980 Ft+ÁFA (listaár)

Hangszóró, hogy garantált legyen a jó hangulat

Gondoljon a családi eseményekre, ahol mindig feldobja a hangulatot egy kis zene. Vagy éppen egy üzleti megbeszélésre, ahol fontos, hogy mindenki jól hallja az adott anyagot. Ilyen és hasonló célokra tökéletesen megfelel egy bluetooth hangszóró, melyet megtalál reklámajándékaink kínálatában. Amennyiben ettől is különlegesebbre gondolt, úgy választhatja vízálló bluetooth hangszórónkat is.

Reklámajándékok széles kínálata a kategóriában!

Kínálatunkban több száz ajándéktárgy közül választhatja ki a legmegfelelőbbet az ajándékozni kívánt személyhez vagy az aktuális eseményhez mérten. Ennek a széles kínálatnak köszönhetően számos különböző színben, formában és teljesítményben megtalálja a cég dizájnjához leginkább passzoló hangszórót.

 

Tegye egyedivé cégét reklámajándékokkal!

Egy saját cég rendkívül sok teendővel jár, azonban nem szabad elfeledkeznünk az egyéni kapcsolatokról sem. Kollégáival, partnereivel és munkatársaival is fontos a jó viszony kiépítése, majd annak megtartása, éppen ezért remek lehet megajándékozni őket egy céges ajándéktárggyal. Számos jól működő marketing eszköz ismert, azonban az ajándék még mindig az egyik leghatásosabb. Ne lőjön mellé, válasszon minőségi reklámajándékot!