Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Kesztyű

Kesztyű érintővel, fekete

GO-5350-01 Kesztyű érintővel, fekete

815 Ft+ÁFA (listaár)
a
Készleten

A kesztyű egy praktikus és hasznos ajándék, amellyel a cég meglepheti ügyfeleit és üzleti partnereit. A kesztyűk különböző típusokban érhetők el, és a cégek számára lehetőség van a logózásra, így a cég neve és logója feltűnik az ajándékon.

 

Kesztyűt mindenkinek!

 

A repi kesztyűk olyan ajándékok, amelyek kiválóan alkalmasak lehetnek azoknak a cégeknek, akik olyan ügyfeleknek ajándékoznak, akik szabadidejükben szívesen foglalkoznak kertészkedéssel, műhelymunkával, autószereléssel vagy bármilyen egyéb olyan tevékenységgel, amely során a kezeket meg kell védeni. Az ilyen ajándékok az év bármely időszakában használhatók, így az ügyfelek mindig emlékezni fognak a cég nevére és logójára, amikor a kesztyűket viselik. A kesztyűk lehetnek különféle méretűek és készülhetnek különféle anyagokból, így mindenki számára megtalálható az igényeinek megfelelő darab.

 

Miért érdemes kesztyűt ajándékozni?

 

A kesztyűk sokféle színben és méretben is elérhetők, így a cégnek lehetősége van arra, hogy a márka színeivel és a cég arculatával összhangban válassza ki az ajándékokat.

Az ajándék kesztyűkkel a vállalatok megmutathatják, hogy törődnek az ügyfeleikkel, és azt is kifejezhetik, hogy fontos a biztonság és az egészség.