Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Pohár

Poharak bármilyen stílusban, anyagból, méretben!

Nálunk megtalálhatóak a műanyag poharaktól, elkezdve a kerámia bögrékig, az üvegpoháron keresztül mindent megtalál és még a fedeles poharakat is.

A műanyag long drinkes pohár közepes méretben elérhető, 300ml-es űrtartalmú. Szintén eldobható pohárként szolgál a 100%-ban lebomló anyagból. A stílusosabb pohakért lehetőség van a pohár feliratozására is. Akár átlátszó üvegből készült befőttesüveg alakú ivópohárra. Amit díszdobozban szolgálnak, így tökéletes ajándék lehet, vagy konferencia eseményre ajándék.

Otthoni felhasználásra például ajánlatunk egyike egy műanyag összecsukható pohár, amely gyógyszertartó rekesszel és fém karabinerrel jár együtt. Továbbá összehajtható szilikon pohár is jó választás ajándéknak, akár belső használatra., ami szintén pirula tartóval és karabiner akasztóval van ellátva. Plusz szimplafalú pohár fényes fehér PP anyagból is megtalálható a webáruházban. Szilikon tető és markolat díszíti némelyik poharat, de a pohárjelölőről sem érdemes megfeledkezni. Ajándékozzon kollégáinak, partnereinek olyan ajándékot, amivel hasznos megoldást nyújt és a vállalat nevét is promótálja egyben az a termék!