Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Mérőszalag

GO-6632-02 Colstok, 2 m

1044 Ft+ÁFA (listaár)

Gyakran előfordul, hogy csupán egy centiméter eltérés miatt egész addigi munkánk kárba vész és mindent kezdhetünk elölről. Minden tevékenység során nagyon fontos, hogy pontosak legyünk, azonban vannak olyan esetek amikor ez különösen igaz. Ilyen például az építőipar esete, de akár a varrónők munkájára is gondolhatunk.

Legyen szó egy építkezésről, egy felújításról, vagy csak szimplán az egyszerű hétköznapokról, egy mérőszalag mindig jó, ha kéznél van.

A mérőszalag hallatán legtöbbünknek elsőre valószínűleg a férfiak jutnak eszünkbe, azonban nem csak rájuk kell gondolnunk. Ez az eszköz a nők esetében is jó szolgálatot tehet például ruhák varrása során, vagy valamely hobbi tevékenységük alatt.

Amennyiben cége építőiparral kapcsolatos tevékenységet folytat, úgy különösen jó ajándék lehet egy a cég logójával ellátott mérőszalag, mellyel meg ajándékozhatja azokat a személyeket, akik nap mint nap a cég sikere érdekében dolgoznak.

Az 1001 reklámajándék széles kínálatának köszönhetően biztosan Ön is megtalálja azt a tárgyat, melyet szívesen ad ajándékba.