147147 Flaska laposüveg - 1001reklamajandek.hu
Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Flaska, laposüveg

Tudja kollégáiról, hogy Kirándulásra vinnék kedvenc italukat? Házibuliba készülnek, de csak kortyolgatna némi pálinkát és nincsen nagy férőhelye? Lélekmelegítőt innának a hidegben, ha kinti programon vesznek részt, csapatépítőn?

Lepje meg kollégáit csapatépítőre, karácsonyra. Szerezzen be egy stílusos flaska laposüveget. Válogasson kínálatunkból. Akár a laposüveg mellé vegyen 4 db rozsdamentes acél kupicát, amelyek egyenként 45 ml űrtartalmúak. Műbőr tokban kerül kiszállításra, amely elegáns külsőt varázsol a laposüvegnek és kiegészítőinek. Rozsdamentes acél laposüveg is megtalálható a webáruházunkban, amely szivárgásmentes és kupakja könnyen csavarható. Ideális lehet síelésekre, túrázások alkalmára. Klasszikus kivitelezésben is megtalálja, de fa borítással is talál flaska laposüveget, amelynek 104 ml-es űrtartalma pont elég lehet egy napos programra és bárhol könnyedén elfér.

Ha inkább sportoláshoz szeretne kulacsot vásárolni, az 1001reklámajándék webáruháza biztosítja Mindenki számára az üveg sportkulacsot, fedelén hordpánttal, amik ugyan szénsavas italok tárolására nem alkalmasak.

Biztosítsa kollégáinak a hideg napokra is a kellemes lélekmelegítőt szivárgásmentesen zárható flaskában!