Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Hűtőmágnes

A hűtőmágnes segítségével ott hagyhatja az üzenetet irodában, év közben is emlékeztetnek a nyaralásra, hangulatjavító elemek, emlékeket idéznek fel. Jó rájuk nézni, kedves emlékeket idéznek fel. Van, aki hűtőmágnes gyűjtő és szereti a különleges hűtőmágneseket. Az 1001reklámajándék webáruházában sokféle hűtőmágnesre szert tehetsz. Négyzet alakú hűtőmágnes, újrahasznosított papírból készült felülettel. Megtalálható még a webáruház kínálatában az egyedi gyártású, tetszőleges formájú, digitálisan nyomtatott hűtőmágnesek is. Emblémázható hűtőmágnesek, epoxy matrica borítással forgalmazzuk.

Közeledik a karácsony is, válassza a karácsonyi fa hűtőmágneseket kivágott szöveggel, akár kéttónusú kivitelben. Hűtőmágnes szuper ajándék, főleg, ha személyesíthető, vagy formázható, amit az emblémázható hűtőmágnesként megrendelhető. Legfiatalabbaktól elkezdve az idős korosztályig a hűtőmágnes örök emlék lesz bárki számára.

Nézzen szét a hűtőmágnesek közül vagy válasszon emblémázható hűtőmágnesek közül, lepje meg cég kollégáit, partnereit egyedi hűtőmágnesekkel!