Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Fém kulacs

Kulacs a hatékony reklámfelület

A vállalat számára fontos, hogy olyan képet mutasson magáról, amely számára fontos a környezettudatosság? Zavarja, hogy folyton új műanyag palackot kell vásárolnia, ha inni szeretne? Arra szeretné sarkallni a kollégákat, hogy fém kulacsot preferálják a műanyag helyett?

Könnyű megoldást kínál az 1001reklámajándék! Vásároljon cége emblémájával kulacsot, amelynek elkészítését a webáruház biztosít! Válogasson fém kulacsunk, egyedi kulacsunk vagy éppen alumínium kulacsaink közül. Az alumínium szimplafalú palack karabinerrel van, 400 ml űrtartalommal rendelkezik. A karabinerrel könnyen rögzíthető hátizsákra, akasztóra, kabátra és akár aktív tevékenységeknél is biztosítható. A szublimációs nyomtatás csak a fehér színű termékeken érhető el, de a fém kulacsok, egyedi kulacsok és alumínium kulacsok szivárgásmentesek.

A FORCY sport kulacs egy átlátszó kulacs hozzáillő műanyag fedéllel rendelkezik, a fedélhez csatlakoztatott leszerelhető szívószál, fogantyúval, kinyitható ivónyílása is van, amelynek kapacitása mindössze 650 ml. Ha nagy méretű alumínium kulacsot keresel, a 750 ml űrtartalommal rendelkező BIG TRANSIT alumínium kulacs a legjobb választás. Ezenkívűl van rozsdamentes acélból úti bögre, ami egy kis méretű palack, vagy szimplafalú alumínium palack szilikon pánttal.