Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Stresszoldó

Gondolta volna, hogy a stresszoldó eszközök használatával nagy mértékben tehet az egészségéért? Éppen ezért lehet egy tökéletes apróság céges ajándéknak, vagy akár az ügyfeleknek is.

Így küzdje le a frusztrációt stresszlabda segítségével!

A stresszoldó eszközöket eredetileg a stressz és a feszültség enyhítésére szánták, de a a növekvő népszerűségük miatt úgy tűnik, hogy a tevékenység más egészségügyi előnyökkel is járhat. A tanulmányok azt mutatják, hogy amikor megszorítunk egy stresszlabdát, az idegei és az izmai stimulálnak és összehúzódnak, ami erősebbé teszi őket. Az erő javítja az általános idegrendszert, ami csökkenti az esszenciális hormonok termelését, és szabályozhatja a stressz szintjét.

Sok orvos javasolja a stresszlabdák használatát a vérkeringés javítására. Tanulmányok azt mutatják, hogy egy labda összenyomása megemelheti a pulzusszámot és növelheti az agy oxigénszintjét. Ennek eredményeként a szíve erősebben pumpál, és ezáltal jobb vérkeringést biztosít. Minél jobb a keringése, annál kisebb a stroke, a szívroham és a magas vérnyomás kockázata.

Látogasson el weboldalunkra és vásárolja meg kollégának, ügyfeleinek, vagy akár az alkalmazottainak a legújabb stresszoldó eszközét!