Telitalálat - bor, kávé és csokoládé ajándék csomag

10857 Ft + Áfa

Telitalálat - bor, kávé és csokoládé ajándék csomag

2022-es árak folyamatos feltöltés alatt!

10857 Ft + Áfa

Csomag tartalma

Vesztergombi Kékfrankos (Szekszárd 2017),
Szatmári szilvalekvár (130g),
Panyolai aszalt szilva (50g),
Karácsonyi üveggömb díszdobozban (1db)

Minimum Rendelés


Egyéb információ


Csomagolás
Ha biztosra szeretnél menni válaszd ezt a csomagot! Csokoládé, bor és kávé. Ki tudna ellenállni egy ilyen válogatásnak? Levehető tetejű prémium díszdoboz, kézzel készített szatén bokréta masnival. Az ár tartalmazza a díszcsomagolást és egy standard ajándékkártya árat, mely a dobozban kerül elhelyezésre.  A csomagolás nem logózható. Igény esetén a logózás a szalaghoz erősített logózott kártyával oldható meg. Ennek költsége + 250 Ft + áfa / csomag. 

Ár 5db-ig: 10857 Ft+Áfa/db
6 darabtól Kedvezmény 5%: 10314 Ft+Áfa/db
50 darabtól Kedvezmény 10% : 9771 Ft+Áfa/db

Cikkszám:
CABH2021-211
Termék színe:
-
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A termék ára nem tartalmazza az emblémázás költségeit.
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + Áfa, ami több termékből is összeállítható.


Mennyiség
Ajánlott termékek
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek