Sweatshirt Enjoy ORION NAVY BLUE S

2153 Ft + Áfa

Sweatshirt Enjoy ORION NAVY BLUE S
Sweatshirt Enjoy ORION NAVY BLUE S

Sweatshirt Enjoy ORION NAVY BLUE S

2153 Ft + Áfa

100% Polyester. 250 grs/m2 brushed eece fabric inside. Round neck. Ribbedneck, cuffs and waist. 40 units per box. 5 units per package.

Cikkszám:
EASUVAENJMR20
Termék színe:
-
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A termék ára nem tartalmazza az emblémázás költségeit.
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + Áfa, ami több termékből is összeállítható.


Mennyiség
Ajánlott termékek

Sweater Office Kid ORION NAVY BLUE 6/8

EAJEVAOFFMR06
4784 Ft + Áfa

Sweatshirt Denzel WHITE-BLACK XL

EASUVADENBN23
4442 Ft + Áfa

Theon Kapucnis pulóver

AP741684-01_M
6511 Ft + Áfa

ZOODIE, szürke

AWJH050-9-2
egyedi ár
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek