Sport Trousers Tournament Kid

3417 Ft + Áfa

Sport Trousers Tournament Kid
Sport Trousers Tournament Kid

Sport Trousers Tournament Kid

2022-es árak folyamatos feltöltés alatt!

3417 Ft + Áfa

100% polyester. 250 grs/m2 acetate dual- ock fabric. Brushed inside. Elastic waist. Drawstring waist (adultsizes only). 2 waist pockets. Lateral bands with pipings. Jacket and trousers can be sold separately. 20 units perbox: 1 size, 1 color.

Cikkszám:
EAPAVATOUNA03
Termék színe:
-
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A termék ára nem tartalmazza az emblémázás költségeit.
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + Áfa, ami több termékből is összeállítható.


Mennyiség
Ajánlott termékek

rain trouser TRITON

EAPAVATRIRJ20
egyedi ár

Shorts College Kid

EABEVACOLAM03
1025 Ft + Áfa

Shorts College Kid

EABEVACOLAM06
1025 Ft + Áfa

Shorts College

EABEVACOLBL22
1196 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek