SAN DIEGO Poliészter baseball sapka, fekete

egyedi ár

SAN DIEGO Poliészter baseball sapka, fekete

A termék nem kapható

5 paneles poliészter baseball sapka. Állítható tépőzáras pánttal. Szublimációs nyomtatásra alkalmas előrésszel. Méret: 7 1/4.

Cikkszám:
MO8651-03
Termék színe:
fekete
Termék mérete:
Ø23x8 cm
Emblémázható mérete:
120x50 mm
Ajánlott termékek

Shiny 5 paneles baseball sapka, pink

IN56-0701803
427 Ft + Áfa

Tarea Baseball sapka

AP731527-03
741 Ft + Áfa

Rubec Baseball sapka

AP741668-25
871 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek