Pole dual autós adapter, fekete

970 Ft + Áfa

Pole dual autós adapter, fekete

970 Ft + Áfa

Kétcsatlakozós autós adapter. Készülékek töltéséhez dugja be elektronikus csatlakozóba. USB-kimenet: 5V/2A. ABS műanyag.

Cikkszám:
GO10419400
Termék színe:
fekete
Termék mérete:
8,3 x 3,7 x 2,6 cm
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
19495 db

A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa


Mennyiség
Ajánlott termékek

Csomagtartó-rendező, kék

GO2126-23
1694 Ft + Áfa

Miek jégkaparó, zöld

GO10480106
1133 Ft + Áfa

Jégkaparó, zöld

GO5815-04
423 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek