Pálinka, pálinkás csoki, méz, lekvár ajándékcsomag

egyedi ár

Pálinka, pálinkás csoki, méz, lekvár ajándékcsomag

A termék nem kapható

Magyaros válogatás válogatott finomságokkal. az ajándékcsomag tartalma: Árpád kisüsti szilvapálinka (0,04l) - HunDeszt 2012 ezüst érem. Meggypálinkás étcsokoládé (40g) Selyemfűméz (125g) Fahéjas-szegfűszeges baracklekvár (110g)


Csomagolás: Sátortetős díszdoboz, masnival. A doboz nem logózható, de felár ellenében a logózott kisérőkártya a masni alá is rögzíthető


Minimumrendelés: 5 csomag

Cikkszám:
CAB001002
Termék színe:
-
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Ajánlott termékek

KARÁCSONYI MINI CSOMAG

Cab20191289
egyedi ár

MR GOURMET

Cab20191046
egyedi ár

SZÍNE-JAVA

Cab2019189
egyedi ár

CIFRA PALOTA

Cab20191043
egyedi ár
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek