Kesztyű érintő képernyőhöz, fekete

640 Ft + Áfa

Kesztyű érintő képernyőhöz, fekete

2022-es árak folyamatos feltöltés alatt!

640 Ft + Áfa

Használja okos telefonját és még kezét is melegen tarthatja - ezzel a puha akril kesztyűvel. A mutató- és hüvelyk ujj hegyek speciális kialakításának köszönhetően az érintő képernyő könnyen kezelhető. Emblémázni etikett felragasztásával ajánljuk.

Cikkszám:
MC9876503
Termék színe:
fekete
Termék mérete:
one size
Emblémázható mérete:
5 x 5 cm
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A termék ára nem tartalmazza az emblémázás költségeit.
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + Áfa, ami több termékből is összeállítható.


Mennyiség
Ajánlott termékek

Pecker Madáretető

AP722363
1549 Ft + Áfa

Mepal Herbs fűszerkaspó, fehér

GO11317601
7883 Ft + Áfa

Paty Térdpárna

AP781279-05
405 Ft + Áfa

Mepal Herbs dupla kaspó, fehér

GO11315601
11763 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek