Keményfedelű fedélzeti bőrönd, fekete

22950 Ft + Áfa

Keményfedelű fedélzeti bőrönd, fekete

22950 Ft + Áfa

Zárható (TSA kombinációs), keményfedelű fedélzeti bőrönd, 4 forgatható kerékkel, teleszkópos markolattal, 2 cipzárral. Emblémázását gravírozással javasoljuk.

Cikkszám:
MC6091103
Termék színe:
fekete
Termék mérete:
36 x 24 x 59 cm
Emblémázható mérete:
4 x 2 cm
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

Mennyiség
Ajánlott termékek

Panda Fültisztító

AP791522
371 Ft + Áfa

Prax Levélbontó

AP741074
1221 Ft + Áfa

Custom Zsebkendő

AP731647-05
130 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek