Halrum Esernyő

2474 Ft + Áfa

Halrum Esernyő
Halrum Esernyő

Halrum Esernyő

2474 Ft + Áfa

8 paneles, automata szélálló, visszafordítható esernyő, a végén gumírozott karpánttal, fém véggel és nyéllel, üvegszálas bordázattal. A végén karra rögzíthető funkcióval.

Cikkszám:
AP781813-01
Termék színe:
fehér
Termék mérete:
ø1050 mm
Emblémázható mérete:
200x100 mm
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Elérhető készlet
17 db
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

Mennyiség
Ajánlott termékek

Square Esernyő

AP761351-02
1481 Ft + Áfa

Automata esernyő, zöld/fehér

GO4141-44
1917 Ft + Áfa

Silver esernyő, ezüst

GO4123-32
3486 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek