FU29 LADY-FIT LS BLACK 2XL

2282 Ft + Áfa

FU29 LADY-FIT LS BLACK 2XL
FU29 LADY-FIT LS BLACK 2XL

FU29 LADY-FIT LS BLACK 2XL

2282 Ft + Áfa

Alakított szabás oldalvarrással, hosszított fazon. Nyaki rész pamut, lycra szállal. Belcoro® fonal felhasználásával puhább érzetet kölcsönöz.

Cikkszám:
EAFU290310
Termék színe:
fekete
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A termék ára nem tartalmazza az emblémázás költségeit.
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + Áfa, ami több termékből is összeállítható.


Mennyiség
Ajánlott termékek

Sweatshirt Dublin MAGENTA PINK L

EASUVACCAMG22
4694 Ft + Áfa

F42 RAGLAN SW DEEP NAVY S

EAF423906
egyedi ár

O86 RED XS

EABO860513
12269 Ft + Áfa

J&N Workwear pulóver, zöld 3XL

JN840-dgr-3XL
egyedi ár
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek