Felfújható párna, kék

egyedi ár

Felfújható párna, kék

2022-es árak folyamatos feltöltés alatt!

A termék nem kapható

Ez a felfújható párna phthalate-mentes PVC-ből készült, tökéletes pihentető pillanatokat nyújt a parton, vagy a vízben is. Emblémázni szitanyomással ajánljuk.

Cikkszám:
MC5863804
Termék színe:
kék
Termék mérete:
35 x 27 cm
Emblémázható mérete:
12 x 6 cm
Ajánlott termékek

Cancun Strandpárna

AP731186-02
343 Ft + Áfa

Beveren úszógumi

EA863910
830 Ft + Áfa

Úszógumi, narancs

MC5863910
830 Ft + Áfa

Montepulciano strandlabda

EA091404
420 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek