CHIN SET 3 az 1-ben evőeszköz készlet, királykék

307 Ft + Áfa

CHIN SET 3 az 1-ben evőeszköz készlet, királykék

307 Ft + Áfa

Többször használható evőeszköz készlet késsel, villával és kanállal, tárolótokban. 50% bambuszrostból és 50% polipropilén műanyagból.

Cikkszám:
MO9802-37
Termék színe:
kék
Termék mérete:
17X2.5X1.5CM
Emblémázható mérete:
60x19 cm
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa


Mennyiség
Ajánlott termékek

Kisto Hűtőmágnes

AP741620-02
26 Ft + Áfa

Toor Mérőszett

AP741616-05
785 Ft + Áfa

Doxen Táska tartó

AP741911-05
322 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek