SuboShop Wine RPET Egyediesíthető boros tasak

1866 Ft + Áfa

SuboShop Wine RPET Egyediesíthető boros tasak
SuboShop Wine RPET Egyediesíthető boros tasak

SuboShop Wine RPET Egyediesíthető boros tasak

2022-es árak folyamatos feltöltés alatt!

1866 Ft + Áfa

Egyedi gyártású, RPET non-woven anyagból készült ajándéktáska boros üveghez, 80 g/m². Mindkét oldal teljes felületén szublimációs eljárással emblémázva, megkülönböztető RPET címkével. Minimális rendelési mennyiség 50 db.

Cikkszám:
AP718903
Termék színe:
fehér
Termék mérete:
160×400×2 mm
Emblémázható mérete:
160x400 mm
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A termék ára nem tartalmazza az emblémázás költségeit.
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + Áfa, ami több termékből is összeállítható.


Mennyiség
Ajánlott termékek

4 db-os boroskészlet, fekete

GO8591-01
6357 Ft + Áfa

Conde Palacktartó

AP761661-05
4197 Ft + Áfa

Koop Bortartó tasak

AP791090
2011 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek