Acél mérőszalag, kék

egyedi ár

Acél mérőszalag, kék

A termék nem kapható

1 m-es acél mérőszalag, műanyag kulcstartóval, vidám színekben, jól emblémázható felülettel, melyhez tamponnyomást javaslunk.

Cikkszám:
MC8880804
Termék színe:
kék
Termék mérete:
4 x 4 x 1 cm
Emblémázható mérete:
3 x 3 cm
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Ajánlott termékek

Mansard Colostok

AP892003
896 Ft + Áfa

B mérőszalag, barna

XP112.200
1190 Ft + Áfa

Rapid Mérőszalag

AP810715-06
369 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek