Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Reklámajándék készítés

2013-10-18

Senki számára nem ismeretlenek a cégek, vállalkozások által osztogatott reklámajándékok, más néven „repicuccok”. Az igazán jó reklámajándék hasznos, figyelemfelkeltő és egyben árulkodó. Hasznos, ha a megajándékozott rendszeresen használja, így a mindennapokban betöltheti funkcióját: reklámoz.

Reklámajándék készítés

Figyelemfelkeltő és árulkodó azért, hogy az üzenet, amit közvetíteni kíván, valóban célba is érjen. Manapság a legkülönbözőbb tárgyakból készülnek reklámajándékok. Mindenki számára ismertek a reklámtollak vagy az emblémázott bögrék, de lehet repicucc kulcstartóból, pendrive-ból, nyári kalapból, ajakápolóból vagy divatos karkötőből.

Egy mutatós hímzett kéztörlő kendőnek minden háztartásban van helye, és közvetetten bővítheti például egy tánciskola vagy éppen egy edzőterem ügyfélkörét.

De olyan reklámtárgyak, mint a tollak, bögrék, pólók vagy éppen emblémás mappák nem csak az ügyfélkör számára készülhetnek. Egy céges emblémával ellátott a cég munkatársainak hitelességét is erősíti, építi a cég imázsát.