Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Ajándékcsomag, desszert

TOBLERONE BOX

HA-1724 TOBLERONE BOX

3790 Ft+ÁFA (listaár)
GRINCH BOX

HA-1726 GRINCH BOX

7690 Ft+ÁFA (listaár)
CRISPY BOX

HA-1723 CRISPY BOX

7790 Ft+ÁFA (listaár)
GOODY BOX

HA-1725 GOODY BOX

7990 Ft+ÁFA (listaár)
BLACK & RED BOX

HA-1532 BLACK & RED BOX

10990 Ft+ÁFA (listaár)

Még mindig keresgél az ajándékok között? Lassan kifut az időből és nem akar csalódást okozni? Esetleg munkatársait szeretné meglepni egy céges karácsonyi ajándékcsomaggal? Van egy jó hírünk: a legjobb oldalra tévedt!

Kínálatunkban biztosan talál megfelelő ajándékcsomagot nőknek és férfiaknak, kicsiknek nagyoknak, édesszájúaknak, italkedvelőknek, tea és kávéimádóknak egyaránt. Sorolhatnánk még, de inkább nézzen szét a termékeink között és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő összeállítást!

Különleges desszertek és stílusos ajándékcsomagok széles választéka elérhető az oldalunkon. Az ajándékcsomagok ára a díszcsomagolást és a kísérőkártyát, mellyel még személyesebbé teheted ajándékod, már tartalmazzák. Céges ajándék vásárlásnál, 20 db és afölötti ajándékcsomag rendelése esetén a kártya logózható, amit a masni alá rögzítünk.

Ajándékcsomagjaink és desszertjeink között mindenki megtalálhatja számítását, legyen szó egy kisebb és olcsóbb összeállításról vagy egy hatalmas meglepetés csomagról. Bármilyen különleges alkalomra keresed az ajándékot, születésnap, névnap, karácsony vagy céges ajándék, gondosan összeállított és ízlésesen becsomagolt meglepetés csomagjaink biztosan mosolyt csalnak majd a megajándékozott arcára.