Véget ért a nagy nyereményjáték!

„Játszani is engedd/szép, komoly fiadat!” mondja József Attila, és bár a vers politikai indíttatású volt, akár az élethez is intézhette volna szavait a költő. Mert való igaz, a játék nem csak a gyerek joga, hanem a felnőtteké is. A játékkal az ember kreatív fantáziáját is meg lehet mozgatni, ami a mi esetünkben – a reklámajándék világában – elhanyagolhatatlan tényező.

Egy hónapos nyereményjátékunk a végéhez ért, már a nyerteseket is kisorsoltuk! Az pedig, hogy mennyire él az emberekben a kreativitás, maradéktalanul bebizonyosodott, a lájkok számát illetően.

Különböző dolgokat tartunk értékesnek, és különböző ajándéktárgyakat adunk vagy kapunk, amelyek nyomot hagynak bennünk. Egy karkötő, egy nyaklánc, egy torta fontossága vitathatatlan, még akkor is, ha a torta elfogy, a karkötő vagy egy nyaklánc fénye megkopik, a mondanivaló örök érvényű.

Ezeket a mondanivalókat pedig időről időre meg lehet erősíteni szeretteinkben, vagy ha marketing szemszögből nézzük, akkor vásárlóinkban, megrendelőinkben reklámajándékok, szóróajándékok formájában. A nyeremény ebben az esetben pedig lehet akár népszerűség, akár forgalomnövekedés, sikeres brand építés.

Első nyereményjátékunk volt a megújult blog óta, és sikeresnek tekinthető, ami jócskán a Facebook közösségi oldal szerepének köszönhető, és annak rengeteg reklámajándék választéknak, ami webáruházunkban megtalálható.

Comments are closed.