reklámajándék naptár

Tárul a naptár!

naptarA kalendáriumok, naptárak, határidő naplók, zsebfüzetek életünk szerves alkotóelemei. Bár manapság egyre nagyobb divat a telefonos appokat használni, ám a cégek többsége még mindig ragaszkodik a hagyományos, írásos formához – nem alaptalanul.

Az írott szónak súlya van, ráadásul egy kezes kis naptárhoz nem kell más csak egy írószerszám, míg a telefonok esetében az internet, a töltöttség, és a térerő sem mellékes szempontok. Közeledve az év végéhez érdemes elgondolkodnunk azon, hogy mivel kívánunk kedveskedni céges partnereinknek. A lehetőségek tárháza kifogyhatatlan, ám az örök jolly joker a naptár mindig ütős ötlet marad. Az ok nagyon egyszerű: valószínűleg az emberiség csak igen kis százaléka tudja fejből a hónapok, napok adott évi elhelyezkedését, a névnapokat, születésnapokat, a fontosabb dátumokat…

Jó, ha kézhez kapunk egy iránytűt, mely kivezet minket a hétköznapok sűrű dzsungeléből. Nem kell leragadjunk egy sablonos fajtánál. A naptárak világa több, mint sokszínű. Méretben, színben, funkcióban, elosztásban, és beosztásban is hatalmas különbségeket fedezhetünk fel. A mini zsebnaptártól a hatalmas könyvre hajazó határidő naplóig minden a rendelkezésünkre áll.

Ahhoz pedig, hogy még egyedibbé tegyük üzletfeleink ajándékát cégünk emblémázással járul hozzá. Így a kiválasztott naptár „cégre szabottá” válik, így még személyesebbé, konkrétabbá téve az ajándékozást. Az pedig már csak a megrendelőn múlik, hogy zseb, A5, A4 méretű; heti, ötheti, esetleg havi beosztású; napokat, névnapokat, alkalmakat, kiegészítő információkat tartalmazó naptárat választ. Mi a termékek teljes skáláját biztosítjuk, mindezt egyedi emblémájával ellátva!

2 Responses

Comments are closed.