Szilikon karkötők készítése

Szilikon karkötők
Szilikon karkötők

A szilikon karkötők népszerűsége alighanem egyszerűségükben, ugyanakkor feltűnőségükben rejlik. Ahogy a nevük is mutatja, egy rugalmas, vízálló anyagból, szilikonból készülnek, és ruganyosak, aminek köszönhetően igen kényelmesek, szinte meg sem érzi az ember, hogy rajta van. Nincs olyan utcai viselet, amihez ne passzolna egy szilikon karkötő, így bármikor hordhatjuk, amikor csak kedvünk tartja.

 

Napjainkban az emberek életében nagyon sokat jelent a társaság, a „valahová tartozás” érzése. Éppen ennek a jelenségnek köszönhető, hogy egyre népszerűbbek azok az eszközök, melyekkel ki lehet fejezni a csoportba tartozást a külvilág számára. A csoport lehet akármilyen: kicsi vagy nagy, valamilyen célt kitűző, vagy csak kellemes időtöltésül szolgáló, akkor is jó érzés beletartozni. Az összetartozás kifejezésének számtalan módja van, manapság azonban igen népszerű formája az egyforma szilikon karkötő hordása. A szilikon karkötők népszerűek mostanság az egyes promóciós rendezvényeken is, ilyen esetekben a reklámozott cég, rendezvény vagy szervezet logójával látják el.

 

Szilikon karkötők készítése rövid határidővel!

Mi elkészítjük az Ön szilikon karkötőjét! Kérje egyedi ajánlatunkat!

 [scbutton link=”http://1001reklamajandek.hu/61/Szilikon-karkoto” target=”blank” variation=”red” size=”small” align=”none”]Érdekli? Kérje ajánlatunkat![/scbutton]

A szilikon karkötők emblémázására és feliratozására több lehetőség van. A feliratok, szlogenek vagy logók megjeleníthetők szitanyomással, aminek az a lényege, és egyben nagy előnye is, hogy a karkötő mindkét oldalára nyomtatható szöveg, így az gyakorlatilag kifordítható, duplán használható. Emellett ezt a módszert alkalmazva egyszerre több szín is használható, így igazán egyedi, többszínű karkötőket lehet alkotni, ami a fiatalok körében különösen népszerű lehet.

Szitázott szilikon karkötő

Mélynyomott szilikon karkötő

Dombornyomott szilikon karkötő

A szilikon karkötőkön olvasható feliratok készítésének egy másik módja a mélynyomás vagy dombornyomás. Ennek hátránya, hogy csak a külső oldalra nyomható felirat, azonban ez nem feltétlenül probléma – ha elég egy oldal ahhoz, hogy elérjük a célt, nem kell mindkét oldalt ellátni mintával vagy szlogennel. Előnye ennek a fajtának, hogy van egy különleges típusa, az úgynevezett UV-s szilikon pánt. Ez világít a sötétben, ugyanis az anyagában olyan festék van, ami képes erre.

Kérje ajánlatunkat szilikon karkötők készítésére!

 

Comments are closed.