Reklámajándékok iskolakezdésre

„Mikor megcsörren a dió/Volt, nincs vakáció!” Bizony csak néhány nap választ el bennünket az iskolakezdéstől, és mint ilyen életre szóló fordulópont főképp a most iskolába indulók számára. A szülőknek pedig minden évben a tankönyv, az iskolai felszerelések beszerzése adta izgalmakat kell átélni. Bármilyen sokba is kerüljön az iskolakezdés, a szülők természetes módon büszkék lehetnek csemetéikre, akik vagy most lépik át először az iskola küszöbét, vagy egyik osztályból a másikba tartanak. Bárhogy is legyen, az iskolakezdés egy fontos pontja az életnek, szülőnek és gyereknek egyaránt.

Bár az iskolakezdés költsége évről évre nő, azoknak, akik már nyár folyamán elkezdték beszerezni a felszereléseket szeptemberre könnyebb dolguk van, ők azok, akik vásárlás előtt utánanéztek az áraknak az interneten, vagy interneten rendelték meg a tanszereket.

A hagyományos bolti vásárlók azok, akik megnézik a terméket, megfogják, hasonlóan az ár és a minőség összeegyeztetésével választanak. Míg néhány évvel ezelőtt inkább a minőség volt a fő szempont, már tavaly is inkább az ár alapján döntött a szülők többsége.

A nagy bevásárlóközpontok az augusztusi dömpingben különböző akciókkal próbálták vásárlásra bírni az embereket, aminek nyomán a papír-írószer forgalma nőtt leginkább, míg egyes kevésbé fontos iskolai kellék forgalma és ára viszonylag csökkent.

A multik és a kisboltok az iskolakezdési hajrában igazi önjáró reklámkampányba kezdhetnek, ha felhasználják a tanszerekhez leginkább passzoló eszközök ajándékozását.

Mivel iskolakezdés idején egy plusz ceruza, toll, jegyzetfüzet vagy tolltartó jól jöhet, ennél ideálisabb reklámajándékra nincs is szükség ebben a speciális szezonban!

Comments are closed.