tolltartó

Reklámajándék iskolakezdéshez, hogy jól induljon a tanév!

A reklámajándék iskolakezdéshez praktikus ötlet, ami ráadásul szerteágazó palettát tárhat a szeme elé. Táskák, tolltartók, tollak, füzetek, egyéb íróeszközök, hogy csak a legalapvetőbbeket említsük. Egyiken jobban mutat a logó, embléma, mint a másikon, miközben a használhatóság mértéke a tetőfokára hághat. Azok a szóróajándékok, amik jól néznek ki, de haszontalanok, hamar feledésbe merülnek: kikerülve a figyelem, az érdeklődés célkeresztjéből. Ebben nincsen semmi meglepő, és vannak helyzetek, amikor ez a futó fellángolás is elegendő a sikerhez, de hosszútávon olyan alternatívákban érdemes gondolkodnia, melyek valóban kézről-kézre járnak, ezzel csendes hírverést keltve cége körül.
Az írószerszámok fogyóeszközök, vagyis soha nincsen belőlük elég. Még akkor sem, ha a sulis tolltartó láthatóan duzzad a tartalomtól. Néhány nap elteltével valahogy el-elpárolognak a kellékek, pótlást siettetve. Az emblémázás területén talán ezek voltak a legelső “jelentkezők”, hiszen a tollak, filcek stb. felületükben kiválóak, és minden túlzás nélkül kézbe valóak. A lehetőségek persze idővel tágultak, de az írószerek még mindig óriási népszerűségnek örvendenek az emblémázás szektorában. A táska legyen szó háti vagy vállra akasztható variációról nagyszerű reklámajándék iskolakezdéshez. Egyrészt jelentős nagyságú felületén jól elkülöníthető és megjeleníthető cége emblémája, logója. Másrészt egy megfelelő belső elrendezésű modell nem hónapokra, hanem évekre szóló szolgálatot vállalhat, aminek hála szolgáltatása vagy vállalata nonstop szem előtt maradhat, bekerülve a mindennapok vérkeringésébe. Az iskolakezdéssel megannyi eszköz, kellék, kiegészítő beszerzése jár együtt, ami határozottan idő és energiaigényes feladat. Ezt a kört rövidítheti le azáltal, hogy direkt a sulira specializált szóróajándékkal lepi meg a célközönségét. A sikerben biztos lehet, sőt a hálás örömben is, mert a kézzel fogható ajándékon kívül plusz szabadidőt is átnyújthat, aminek az értéke felbecsülhetetlen.

A reklámajándék iskolakezdéshez egész tanévben sikeres!

A használati tárgyak beavatásuk után – vagyis a becsengetést követően szolgálatba állhatnak, mégpedig kifejezetten hosszútávon. Így aztán figyelmessége nemcsak az első napokban érheti el a célját, hanem az esztendő egészében, ezzel maximálisan kiteljesítve a feladatát. Ez az a befektetés, ami a jó időzítésnek és telitalálatos eszközöknek köszönhetően sokszorosan megtérülhet cége életében, s nemcsak az átadás pillanatában, hanem később, az elégedett alkalmazás momentumaiban.

Comments are closed.