Őszi fesztiválok – őszi hobbik

Még egy utolsó lehetősége van cégeknek, vállalkozásoknak, alapítványoknak arra, hogy az őszi színes kavalkádot kihasználva a karácsony előtti reklámkampányba kezdjenek.

Országszerte még javában lehet válogatni a különböző őszi fesztiválok közül, aki múzeumba vágyik, annak arra van lehetősége, aki inkább a szürethez, a halászathoz köthető fesztiválokat részesíti előnyben, nekik is bőven van válogatnivalójuk. Azok számára, akik inkább a kulturális jellegű fesztiválokat kedvelik számukra is kínál az ősz megfelelő csemegét.

Ilyenkor a természet is rásegít a hangulat megteremtéséhez, a kései nyári idő, a száz színben pompázó fák, az elalváshoz készülődő táj, mind-mind megfelelő táptalajt biztosít az ősz utolsó erőnkből történő kihasználásának.

Számtalan lehetőség adott, hogy egy jól irányzott reklámkampányt indítsunk! Az évszak különlegessége abban rejlik, hogy bármelyik korosztályt megcélozhatjuk. A reklámajándékot az évszaknak megfelelően lehet kiválasztani, törekedni a nyarat idéző színekre, mint a piros, sárga, narancs, zöld. Legyen az egy karkötő, nyakpánt, kulcstartó, öngyújtó vagy textília.  A lényeg minden esetben a kellemes nyári emlékek felidézése a célközönségben, amivel összekötheti a reklámozott cég termékét, szolgáltatását.

Akik feltétlenül ragaszkodnak az őszi jellegű reklámajándékokhoz, akkor kifejezetten a szezonhoz köthető öltözékekkel, hobbikellékekkel lehet leginkább „hódítani.”  Előző cikkünkben taglaltuk az őszi reklámtextilek szerepét, most ne felejtsük el azokat sem, akik valamilyen, ősszel is űzhető hobbinak élnek. Ne felejtkezzünk el a bringásokról, a futókról, a horgászokról, a hobbikertészekről és a kutya tulajdonosokról sem!

Comments are closed.