Nyakbaakasztó emblémázás- céges nyakpánt akár nagy mennyiségben is

Ha reklámajándékokról van szó, akkor mindenképpen odafigyelést igényelnek olyan eszközök, kiegészítők, amelyek areklámozási célon túl praktikussági szerepet is betöltenek. Tipikusan ilyen az emblémázható nyakbaakasztó, amelyek többféle típusban elérhető, méghozzá minden korábbinál megfizethető áron.

Nagy mennyiségű megrendelés? Nyakbaakasztó emblémázás lehet a megoldás!

Reklámajándék választás során sokak számára döntő szempont, hogy mennyit mutat majd a számla végösszege, és milyen mélyen kell a céges kasszában nyúlni a kifizetés érdekében. Mindez különösen akkor érdemel figyelmet, ha olyan nagy mennyiségben szükséges kiegészítőkről és ajándékokról van szó, mint amilyen a céges nyakpánt. Mindegy, hogy a darabárakat vesszük figyelembe, vagy az emblémázás költségeit is beszámoljuk, az igényes kivitelezéssel bíró céges nyakpánt minden tekintetben megfizethető árkategóriába tartozik. Nem lehet elégszer hangsúlyozni a minőség fontosságát, hiszen ez akkor is szerephez jut, ha akár a mindennapokban használatos kiegészítő beszerzéséről van szó. A kínálatban rendkívül sokféle céges nyakpánt megtalálható, így mindenki rábukkanhat arra, amelyik igényei és funkcionálás tekintetében is maximálisan megfelelő.

Klasszikus nyakbaakasztóktól a mobiltelefon tartókig

A hagyományos nyakbaakasztók kiválóan alkalmasak kulcs tárolására. Ebben megbízható segítséget nyújt a gyakran csepp karabinerrel kialakított megoldás. A nyakbaakasztó emblémázás akkor is remek lehetőséget kínál, ha mobiltelefonokkal kombinált nyakpántot szeretnénk reklámajándékként adni. Az okostelefon ma már mindannyiunk életének szerves részét képezi, ám sokszor problémát jelent, miként vigyük magunkkal gond nélkül. Sokan vagyunk úgy vele, hogy nem szeretjük, ha a mobil zsebben karcolódik, és szállítására inkább választanánk egy praktikus, puha kis tokot. A nyakbaakasztó emblémázás lehetőséget teremt arra, hogy az igencsak praktikus nyakpántos mobiltelefon tokra a szükséges emblémát vagy feliratokat elhelyezhessük. A megoldás bárki számára megfizethető, így még akkor is érdemes mellette letenni a voksot, a nagy mennyiségű reklámajándékot szeretnénk megrendelni.

A választás során érdemes nyakbaakasztó emblémázás céljára olyan színvilágot választani, amely mind az emblémahoz, mind a céges image-hez kiválóan passzol. A céges nyakpánt különleges fajtáját képezi az úgynevezett passztartó, ami kifejezetten jó választás lehet irodaházakba való belépéshez, vagy például különböző rendezvényeken való részvételhez. Az eszköz szintén alkalmas a reklámozásra, igény szerint elhelyezhetőek rajta a kívánt feliratok, emblémák.

Comments are closed.