Nálunk már karácsony van!

Szerencsére bármennyire is haladunk a korral, bármennyire digitalizálódunk, bármilyen teret is nyer az internet, a közösségi oldalak, bármennyire is úgy érezzük egyszer-egyszer, hogy elszigetelődünk egymástól a karácsony és a hozzá kapcsolható ajándékozási hajlam továbbra is töretlen társadalmunkban.

Azt gondolnánk még korai a karácsonyt promotálni, ám az ajándékozásról nem lehet elég korán és elég sokat beszélni. A reklámajándék esetében pláne ideje minél korábban a rendelésre gondolni, főképp, ha több száz, ezer darab szóróajándékról van szó, amit idejében emblémázni, szállítani kell, amihez kapcsolódóan megszervezni annak kiosztását, legyen az egy rendezvény vagy bármilyen más keretbe öltöztetett reklám kampány.

Ehhez nyújtunk most használható segítséget lapozható karácsonyi katalógusunkkal!

Szorgalmas olvasóink észrevehették, hogy igyekszünk kiszolgálni megrendelőinket a legkényelmesebb formában, az újdonságokat igyekszünk lapozhatóvá tenni, hogy a képernyőn keresztül is felidézzük a nyugodt, kávézással kísért hagyományos katalógus lapozgatást.

Egyszóval a 244 oldalas karácsonyi katalógust látni kell! Átlapozni, kiválasztani az ideális, a legjobb ár-érték arányú, vagy épp a legjobban cégprofilba illő reklámajándékokat. Az ajándékok között egyedi céges ajándékot, cégen belüli kollegiális ajándékot, egyszerű szóróajándékot, promóciós ajándékot és minden olyan reklámajándékot megtalálni, ami szem szájnak ingere.

Bár szemezgetni a temérdek reklámajándékok közül szinte lehetetlen, mégis „gondoltam egy merészet és nagyot”, és az elkövetkezendő hetekben egészen karácsonyig minden héten keresek egy érdekes ajándékot a katalógusból, amiről olvashatnak a blogon. Csak úgy, kedvcsinálás gyanánt itt lehet lapozgatni!

Comments are closed.