Milyen tabletet vegyünk karácsonyra?

A felsővezetőknek, partnereknek szánt céges karácsonyi ajándék során már nem állhat meg egyetlen cég sem a filléres költéseknél. Leginkább arról szól, hogy a felsővezetés számára, a kiemelt üzleti partnereknek, társaknak, cégtagoknak, vezetőtanács tagjainak milyen céges karácsonyi ajándékot lehet, illik, szükséges választani a kölcsönös együttműködés megerősítéseként, megalapozásaként. Hisszük vagy sem, ezek az apró nüánszok igenis számítanak, még ha jelen esetben ezek valóban nem az olcsó céges ajándékok polcára pakolhatók fel.

Nem kétséges, hogy a tablet és az iPad a 2013-as karácsony legnagyobb slágerterméke, annyira, hogy már csak azt kell kiválasztanunk, hogy mennyit szánunk azt adott termékre, a választék minden tekintetben óriási. Választhatunk kapacitás, szín, gyártó, márka, operációs rendszer, méret és felbontás szerint, sőt még a kijelző milyensége szerint is. Céges karácsonyi ajándék esetében azonban érdemes először elgondolkodni, hogy az ajándékozott ki tudja-e használni a frissen kapott kütyüt, elsősorban természetes, hogy a céges érdek szól bele a vásárlásba.

Egy előléptetett kolléga tudja-e munkájában használni a tabletet, és ha igen melyik operációs rendszerű kompatibilis a céges szoftverekkel és így tovább lehet boncolgatni a paramétereket. Azonban a tablet vagy az iPad csak egy egyszerű ajándék marad, ha nem tudjuk a céges kötődést látványosan egy emblémával vagy egy logóval megpecsételni.

Ehhez kifejezetten ajánljuk webáruházunk termékei közül az olyan tablet, iPad, iPhone tartozékokat, tartókat, tokokat, amire a sérülés veszélye nélkül lehet emblémázni különféle módszerekkel. Ugyanis ettől a tartozéktól lesz igazán céges a karácsonyi ajándék!

A tablet, okostelefon, iPad, iPhone tok és tartozék választékot keresse a megfelelő kategóriában: http://1001reklamajandek.hu/221/Tablet-pc-kellekek

Comments are closed.