karácsony - reklám és ajándék

Karácsony – reklám és ajándék

karácsony - reklám és ajándékNem szeretnék szentségtörést elkövetni, de a karácsony kapcsán nem szabad elfelejtenünk azokat a marketing és reklámtevékenységeket, amelyek az ünnep közeledtével egyre jobban sűrűsödnek.

Míg most élvezzük a szeptemberi kellemes meleget, még egyet lubickolunk a strandok, folyók, tavak vizében vagy utószabadságunkat töltjük, reklám berkekben már nagyban mennek az ötletelések a karácsonyi reklámkampányokkal kapcsolatban. Jellemző, hogy az év legnagyobb ünnepén az emberekre mindent rá lehet sózni, gyakran olyan értelmetlen és haszontalan dolgok kerülnek a kosarakba, amit már csak az ünnepi hangulatból kijózanodva gondolnak át, hogy ezt fölösleges volt megvásárolni.

Épp ezért lehet az év utolsó napjaiban egy jól megcélzott és tökéletesen kivitelezett reklámfogással akár bevételi csúcsokat is döntögetni, ehhez azonban az szükséges, hogy időben felkészüljön.

Hisz a karácsony az ajándékozásról szól, egy olyan egyetemes vallási lelkülettel összehangolt vásárlási láznak vagyunk szemtanúi, amit a reklámvilág, ha helyesen használ, mindenkinek előnyére válik.

Legyen ez egy offline reklám finom és kreatív kidolgozása, legyen ez egy online direkt reklám, banner vagy hirdetés, akció vagy egy, csak a mi termékünkhöz, szolgáltatásunkhoz köthető eget rengető újdonság, amivel vásárlók százait, ezreit szerezhetjük meg az utolsó nagy vásárlási hajrában.

Vagy választhatjuk a reklámozás egyik legelegánsabb formáját a reklámajándékozást. Megszámlálhatatlan mennyiségű, olcsó költségvetésből kihozható reklámajándék áll rendelkezésünkre, hogy megcélozzuk ügyfél –és vásárlóközönségünket.

Ha úgy érzi máskor nem, a karácsonyi kampányban mindenképp megtérül a reklámajándékozás!

S, ha már karácsony és reklám, mélyüljünk el már most a karácsonyi hangulatban, nézzük meg újra a tavalyi év legjobbjának kikiáltott karácsonyi reklámfilmjét! Megéri!

 

Comments are closed.