céges karácsonyi ajándékok

Hogy készüljön a cég ha itt a karácsony?

A karácsonyi időszak mozgalmasan telik a legtöbb cég számára: az ünnepek előtt teljesíteniük kell a megnövekedett volumenű megrendelést, megszervezni a céges karácsonyi bulit, illetve gondoskodni a munkatársaknak és az ügyfeleknek szánt ajándékokról is. Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogyan érdemes készülniük a vállalatoknak a karácsonyra.

 Reklámajándékok

 Egy ötletes karácsonyi ajándék akár még egy utolsó nagy megrendelést is hozhat a cégnek idén, hiszen az ügyfelek eszébe juttatja, milyen elégedettek voltak a szolgáltatásokkal vagy termékekkel az év során. Ha pedig olyasmit kap a partner, amit nemcsak karácsonykor, hanem az új évben is használhat, megerősíthetjük a cég iránti elkötelezettségét.

 Marketingkampány

 A kreatív marketingkampányokra egész évben szükség van, de karácsonykor különösképp. A reklámok ünnepi hangulata kedvet csinálhat az ügyfeleknek a vásárláshoz.

 Hosszabb nyitva tartás

 Az ünnepek közeledtével számtalan üzlet tart tovább nyitva. Ezzel lehetőséget biztosíthat ügyfeleinek, hogy kényelmesebben intézhessék az ajándékvásárlást. A meghosszabbított nyitva tartási időről minél több fórumon informáljuk az ügyfeleket, így az üzlet ajtaján, a weblapon és a közösségi oldalakon is.

 Keresőoptimalizálás

 Ha azt szeretnénk, hogy az érdeklődők a mi webáruházunkban intézzék a karácsonyi bevásárlást, igyekezzünk előrébb kerülni a keresőkben. A honlapon megjelenő szövegek keresőoptimalizálására egyébként is szükség van; miért ne ellenőriznénk és javítanánk ki őket épp most. Érdemes feltölteni néhány karácsonyi hangulatú cikket is, tippekkel, karácsonyi ajándékötletekkel.

 Költségek

 Karácsonykor a cég számtalan plusz kiadással szembesül, gondoljunk csak a reklámajándékokra, a karácsonyi céges bulira vagy az iroda dekorációjára. Így ezekkel nem árt előre számolni.

Ha mindezek megvannak, akkor megérdemeljük a kényeztetést, egy egyedi bögréből fogyasztott, kakaó, kávé vagy tea társaságában!

karácsonyi céges ajándék

Comments are closed.